Cookies

OBLIGAȚII ALE OASPEŢILOR PENSIUNEA CARUL DIN STELE ÎN CONTEXTUL COVID-19

 1. Au obligația să respecte permanent, întocmai și pe deplin regulile de igienă personală și măsurile de protecție, indiferent de momentul din zi, oriunde în incinta PENSIUNEA CARUL DIN STELE

 2. Să ia notă și să accepte regulile precizate încă de la confirmarea rezervării, privind o serie de proceduri impuse tuturor oaspeților în incinta PENSIUNEA CARUL DIN STELE, privind atât interacțiunea cu angajații și ceilalți oaspeți, cât și deplasările și activitățile personale în spațiile publice.

 3. Să accepte că încă de la sosirea în PENSIUNEA CARUL DIN STELE să se supună regulilor instituite privind accesul, verificarea temperaturii (care nu trebuie să depășească 99.5F/37.3˚C) și completarea corectă a unei declarații pe proprie răspundere privind starea de sănătate și trasabilitate.

 4. Orice suspiciune privind starea de sănătate a oaspetelui (simptome specifice COVID-19) va fi comunicată imediat conducerii PENSIUNEA CARUL DIN STELE sau personalului de la recepție şi va respecta întocmai recomandările personalului hotelului.

 5. Să accepte ca în incintă să poarte mască în toate spațiile publice (spații publice sunt socotite toate celelalte spații, altele decât cele de cazare) și să folosească dezinfectantul pentru mâini.

 6. Să accepte că anumite servicii dedicate tuturor oaspeților ar putea fi asigurate la intervale orare diferite, pentru a putea astfel asigura distanțarea fizică necesară în toate spațiile publice.

 7. Să accepte că noile proceduri de lucru impun reducerea semnificativă a interacțiunii cu angajații, aceasta nefiind o lipsă de interes sau ospitalitate. Să accepte ca toți angajații PENSIUNEA CARUL DIN STELE poartă mască.

 8. Să respecte distanța de siguranță în raport cu angajații și ceilalți oaspeți (minimum 1,5m).

 9. Oaspeții vor încerca, pe cât posibil, să-și restrângă deplasările în incinta PENSIUNEA CARUL DIN STELE numai pentru accesul la serviciile necesare sau achiziționate.

 10. Se recomandă în primă instanță folosirea scărilor iar dacă se va utiliza liftul, de preferință de maxim două persoane care nu se cunosc, cu excepția membrilor aceleiași familii.

 11. Să se spele regulat pe mâini cu apă și săpun minim 20 de secunde și să folosească produse dezinfectante.

 12. Să nu își atingă ochii, nasul și gura cu mâinile nedezinfectate. Să nu strănute sau să tușească neprotejat.

 13. Pentru orice plată se recomandă utilizarea cardului de credit.

 14. Dacă în termen de 14 zile de la check-out sau folosirea serviciilor turistice oaspeții dezvoltă simptome specifice COVID-19 sau sunt testați pozitiv, aceștia au obligația să anunțe imediat conducerea PENSIUNEA CARUL DIN STELE prin e-mail la adresa: vanzari@caruldinstele.ro sau organizatorii/prestatorii serviciilor turistice.