TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos, inainte de a folosi sau de a obtine orice materiale, informatii sau servicii prin intermediul Site-ului caruldinstele.ro.

Scopul acestor termeni si conditii este sa va explice ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Luam in serios confidentialitatea si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Suntem constienti ca datele cu caracter personal va apartin, de aceea depunem toate eforturile sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu dezvaluim date cu caracter personal unor parti terte fara sa va informam.

Utilizarea acestui Site confirma faptul ca ati acceptat conditiile prezentate mai jos. Daca nu sunteti de acord cu acestea, va rugam sa nu continuati accesarea Site-ului si/sau sa utilizati serviciile noastre.

Pentru ca datele dumneavoastra sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti.

Definiții

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri de către Carul din stele și partenerii săi, prin intermediul magazinului virtual caruldinstele.ro către Cumpărător și pot fi modificate oricând de către Carul din stele fără notificare prealabilă.

Astfel, următorii termeni vor însemna:

Cumpărător – persoană fizică / persoană juridică sau altă entitate juridică ce emite o Comandă.

Vânzător – Carul din stele, cu denumirea comercială PERLA CARPATILOR S.R.L., având sediul social în Sat Beharca Com. Cotofenii Din Fata, Beharca, Nr.114, Beharca, jud. DOLJ, CUI RO16168974, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J16/331/2004, email: vanzari@caruldinstele.ro , telefon: (+40) 736 393 956.

Bunuri – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și să facă plată acestora.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător.

Drepturi de Proprietate Intelectuală – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natură de autor, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Site – domeniul caruldinstele.ro și subdomeniile acestuia.

Documente Contractuale

Prin lansarea unei Comenzi electronice pe site-ul caruldinstele.ro, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, telefon) prin care Vânzatorul își derulează operațiunile. Comanda va fi compusă din următoarele documente:

Comanda (împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și facturare) și condițiile sale specifice.

Daca Vânzătorul confirmă Comanda, acest lucru implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.
Confirmarea Comenzii se face electronic (e-mail). Prețurile produselor din comandă sunt valabile 3 zile lucrătoare de la data înregistrării comenzii. Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat.

Conditii de utilizare

Toti utilizatorii Site-ului se obliga sa respecte prezentele conditii pentru utilizarea Site-ului. Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si/sau utilizarea informatiilor si materialelor Site-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite in sau de Site sau a continutului Site-ului, in orice modalitate, dumneavoastra sunteti de acord cu fiecare dintre termenii si conditiile prezentate in continuare.

Caruldinstele.ro isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila: continutul, forma de prezentare si/sau structura Site-ului in orice moment, modificarile facute fiind considerate a fi acceptate de catre dumneavoastra daca veti continua sa folositi Site-ul dupa afisarea Termenilor si Conditiilor pe Site, dupa notificarea in prealabil, in mod vizibil, cu privire la faptul ca prezentii Termeni si Conditii au fost actualizati.

Dumneavoastra si caruldinstele.ro sunteti contractori independenti si nicio agentie, parteneriat, relatie angajat – angajator nu este urmarita si nu se va crea prin utilizarea Site-ului.

Scopul

Site-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot incheia contracte valabile in conformitate cu legislatia aplicabila sau care se afla deja in relatii contractuale cu Caruldinstele.ro. Site-ul si serviciile oferite de Site nu sunt destinate minorilor.

Obligațiile Vânzătorului

 • Vânzătorul își va utiliza cunoștințele sale profesionale și tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat în Comandă și va livra Bunurile care îndeplinesc cerințele și specificațiile Cumpărătorului exprimate în Comandă;
 • Informațiile prezentate pe site-urile Vânzătorului au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunțare prealabilă. Descrierile produselor pot fi incomplete, însă vânzătorul face eforturi de a prezenta informațiile cele mai relevante, pentru ca produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat;

Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Utilizatorul/Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu va dezvălui unei terțe părți sau va face publice nici una dintre informările primite de la Vânzător.

Toate desenele, elementele de grafică și design care apar pe site, numele site-ului precum și însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea Carul din stele și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului.

Toate elementele de conținut cum sunt descrierile, desenele, elementele de grafică și design care apar pe site, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a Carul din stele, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect prin licențe de utilizare și/sau publicare.

Utilizatorului/Cumpărătorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui element conținut de mai sus în orice alt context decât cel original intenționat de Carul din stele, includerea oricărui element de conținut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al Carul din stele asupra elementelor de conținut precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea elementelor de conținut, decât cu acordul scris expres al Carul din stele.

Drepturile asupra conținutului site-ului

Întreg continutul site-ului si elementele de grafica, inclusiv dar fara a se limita la acestea, respectiv tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare – cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar – sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin Carul din stele.

Continutul site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Carul din stele. Prin urmare, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

(i) este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) a unor mici fragmente din articolele publicate (max. 400 de caractere), fiind obligatorie specificarea sursei informatiilor preluate, cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: nume site – link catre continutul site-ului).

(ii) sunt permise link-urile catre site-ul caruldinstele.ro, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: „Informatii furnizate prin amabilitatea Carul din stele – link catre continutul site-ului)

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si toate drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Administratorul site-ului si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu site-ul  caruldinstele.ro.

Carul din stele isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa mail vanzari@caruldinstele.ro, cu specificatia „In atentia agenției”.

Orice persoana care transmite sau publica in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Carul din stele, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Carul din stele poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site, fara ca aceasta operatiune sa necesite acordul Utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul Utilizatorilor site-ului si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

Carul din stele nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict pe site.

Limitarea răspunderii administratorului site-ului

Carul din stele nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul site-ului, respectiv pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii site-ului. Cu toate acestea, Carul din stele va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si maniera profesionista in care vor fi furnizate informatiile pe site, pentru a dobandi si mentine increderea Utilizatorilor in site. In acest sens, Carul din stele va incerca sa corecteze in cel mai scurt timp posibil erorile si omisiunile semnalate.

Administratorul site-ului nu ofera niciun fel de garantii pentru continutul site-ului si in nicio situatie nu poate fi tinut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti/secvente/pagini de pe site sau din imposibilitatea utilizarii acesteia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului site-ului.

Informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt oferite cu buna-credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, rugam Utilizatorii sa ne contacteze la adresa de e-mail vanzari@caruldinstele.ro, pentru a putea lua masurile ce se impun. Totodată, Utilizatorii trebuie sa aibă în vedere faptul ca informatia prezentata poate include eventuale informatii inexacte (de ex.: date de ordin tehnic sau erori de tastat). Administratorul site-ului va face toate diligentele necesare pentru a corecta in cel mai scurt timp posibil aceste aspecte.

Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca Carul din stele nu garanteaza:
– ca informatiile continute pe site sunt pe deplin complete;
– ca informatiile introduse de Utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc;
– ca informatiile sau serviciile de pe site  vor satisface toate cerintele Utilizatorilor, iar pentru folosirea inadecvata a acestora Utilizatorii isi asuma intreaga responsabilitate;
– pentru rezultatele obtinute de Utilizatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor disponibile prin intermediul site-ului utilizarea informatiilor si a serviciilor facandu-se de catre Utilizatori pe propria raspundere;
– ca serviciile disponibile prin intermediul site-ului vor functiona constant, neintrerupt, fara erori – fata de acest aspect, Carul din stele nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor de pe site catre alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea Utilizatorilor).

De asemenea, Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca Carul din stele nu este responsabila pentru eventuale inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate pe site de catre Utilizatori. Totodata, Utilizatorii inteleg si accepta ca Carul din stele este absolvita de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe site sau prin intermediul serviciilor oferite prin site, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare. In mod expres, Utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere Carul din stele pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului.

Pentru cazuri de forta majora,Carul din stele si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de orice raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Carul din stele, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure Carul din stele si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorilor in legatura cu utilizarea site-ului sau a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

Carul din stele nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea site-ului caruldinstele.ro, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul lor risc.

Abonarea Utilizatorilor la newslettere si alerte

Utilizatorii site-ului au posibilitatea de a primi newslettere si alerte prin posta electronica, existand posibilitatea ca Utilizatorii sa poata opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta primita pe mailul introdus explicit la abonare.

Fata de faptul ca accesul la produsele oferite prin intermediul site-ului se realizeaza prin intermediul unui cont activ, asadar pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, recomandam Utilizatorilor ca aceste elemente sa nu fie dezvaluite unor terte persoane, chiar daca acestea afirma ca va contacteaza din partea site-ului.

De asemenea, in vederea asigurarii unui nivel sporit de securitate, la sfarsitul vizitei pe site recomandam inchiderea ferestrei browser-ului in care s-a lucrat sau click pe „Sign out”/”Log off” in pagina vizitata.

Facturare și plăți

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi existente în Cont.

Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile și în format electronic prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în Contul său.

Modalități de plată disponibile:
 – plata la livrare – în momentul în care curierul predă produsele cumpărătorului;
 – plata cu cardul – în momentul finalizării comenzii pe site.

Responsabilități

 • Vânzătorul se obligă să expedieze Bunurile și Serviciile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.
 • Vânzătorul se eliberează de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile și Serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului.
 • Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și Serviciilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.
 • Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor după livrare și în special pentru pierderea produselor. Vânzătorul va fi răspunzător în cazul în care sub-contractanții și/sau partenerii săi de orice fel implicați în executarea Comenzii nu îndeplinesc oricare din obligațiile contractuale.
 • Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile și descrierile expuse pe site în orice mod, datorită modificării caracteristicilor și design-ului fără notificare prealabilă. Vânzătorul își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site fără notificare prealabilă.
 • Vânzătorul nu garantează disponibilitatea în stoc a produselor afișate, motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra parțial sau integral o anumită comandă în cazul în care anumite produse nu mai apar în oferta curentă sau nu sunt disponibile.
 • În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, Vânzătorul își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea aparută, dacă livrarea nu s-a efectuat încă.
 • Vânzătorul nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri publicate pe site.
 • Valoarea maximă a obligațiilor Vânzătorului față de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de Vânzător de la clientul respectiv.
 • Produsele comercializate pe site sunt destinate utilizării personale, iar revânzarea acestora este strict interzisă, conform Codului Fiscal.

Accesul la servicii

Prin intermediul website-ului caruldinstele.ro oferă servicii privind plasarea de comenzi și livrarea produselor de la restaurantul propriu în conformitate cu zonele de livrare disponibile.
Carul din stele nu are nicio responsabilitate pentru acuratețea Serviciilor Geo și își rezervă dreptul de a accepta sau refuza serviciul de livrare către o adresă, inclusiv în numele restaurantelor noastre, exclusiv pe baza geolocației indicate de serviciile geo.
Pentru a avea acces la serviciile oferite prin intermediul website-ului  sunteți obligat sa ne furnizați date adevărate, complete și exacte, despre dumneavoastră, întocmai după cum prevăd formularele pentru serviciile/produsele comandate online prin intermediul site-ului web . Furnizarea de date și informații incomplete, sau neconforme cu adevărul, atrage după sine imposibilitatea companiei PERLA CARPATILOR S.R.L. și a partenerilor săi de a-și onora serviciile fata de utilizatorii respectivi, respectivele informații constituind elemente esențiale in furnizarea serviciilor.
Carul din stele are dreptul de a suspenda sau restricționa accesul utilizatorilor la site, ori la anumite secțiuni din acesta, local sau regional, fără notificări prealabile, fără alte formalități și fără motivarea acțiunilor sale.
In scopul îmbunătățirea și extinderea acestora, numărul și caracteristicile serviciilor, precum și regimul prestării serviciilor pot fi modificate în orice moment de către Carul din stele.

Înregistrarea persoanelor fizice fără capacitate de exercițiu sau cu capacitate de exercițiu restrânsă (cum ar fi persoane cu vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani) ca utilizatori inregistrați pe web nu este permisă. Părinții care exercită drept de custodie, tutorii sau reprezentanții legali ai respectivului minor sunt responsabili pentru toate activitatile/daunele cauzate de acesta din urmă PERLA CARPATILOR S.R.L. și oricăror terți, în procesul de înregistrare sau utilizare a serviciilor, precum și pentru toate daunele care derivă din date false sau oricare declarație mincinoasă sau înșelătoare.

Comenzi și produse

Produsele oferite prin intermediul website-ului pot varia în funcție disponibilitate. Vă rugăm să luați cunoștință de faptul că restaurantul va face orice este posibil pentru a respecta termenul de livrare specificat la plasarea comenzii; cu toate acestea, termenele de livrare pot fi afectate de factori în afara controlului acestuia (conditii meteo nefavorabile) și, prin urmare, nu pot fi garantate. Carul din stele vă vor informa dacă luăm cunoștință de o întârziere neașteptată.

Este responsabilitatea dumneavoastră să contactați restaurantul înainte de plasarea comenzii în cazul în care suferiți de o alergie. PERLA CARPATILOR S.R.L. nu poate garanta că produsele vândute nu conțin alergeni.

Puteți avea opțiunea de a comanda băuturi alcoolice. Persoanele care plasează o comandă pentru alcool de la restaurantul noastru trebuie să aibă peste 18 ani. Băuturile alcoolice pot fi vândute și livrate doar persoanelor peste 18 ani. Prin plasarea unei comenzi care include alcool, confirmați că aveți cel puțin 18 ani. PERLA CARPATILOR S.R.L. își rezervă dreptul de a refuza să livreze alcool către oricare persoană care nu pare sau nu poate dovedi că are peste 18 ani. PERLA CARPATILOR S.R.L. își rezervă, de asemenea, dreptul a refuza să livreze alcool către oricare persoană care este sau pare a fi sub influența băuturilor alcoolice sau drogurilor.

Politica de livrare

Livrarea produselor comandate prin intermediul website-ului caruldinstele.ro se face prin flota proprie. Livrarea produselor se va face în maxim 120 de minute de la plasarea comenzii.

Programul de lucru va varia în funcție de condițiile locale de comercializare. Puteți vizita pagina de contact pentru a vizualiza meniurile și programul de lucru. Pentru fiecare comandă puteți opta fie pentru livrarea acesteia la adresa dumneavoastră, fie pentru ridicarea acesteia de la restaurant.

Vă rugăm să vă asigurați că ați furnizat o adresă și un număr de telefon corecte pentru a asigura faptul că produsele comandate ajung în locația corectă. Dacă nu deschideți ușa sau nu puteți fi contactat telefonic la sosirea personalului de livrare la adresa dumneavoastră, personalul de livrare își rezervă dreptul de a părăsi spațiul, și PERLA CARPATILOR S.R.L. își rezervă dreptul de a recupera de la dumneavoastră oricare daune pe care PERLA CARPATILOR S.R.L. le poate suferi.

Cumparatorul nu poate intra in posesia produselor comandate decât dacă achită curierului contravaloarea comenzii și a transportului (unde e cazul).

Politica de retur și anularea comenzilor

Înțelegeți faptul că comanda dumneavoastră poate fi procesată imediat după ce ați plasat comanda și, ca atare, dreptul dumneavoastră de a anula sau modifica comanda este limitat. În cazul în care doriți să anulați sau să modificați o comandă trebuie să contactați PERLA CARPATILOR S.R.L. in maxim 30 de minute de la plasarea comenzii. În cazul în care anularea nu respectă această condiție, utilizatorul este obligat să suporte contravaloarea comenzii și a transportului.
În cazul în care plătiți comanda cu cardul de debit sau de credit, iar aceasta este anulată la inițiativa dumneavoastră sau din cauza ca PERLA CARPATILOR S.R.L. nu poate onora comanda sau din orice alt motiv (comunicație întreruptă, eroare, etc.), restituirea plăți se va efectua în contul asociat cardului dvs in termen de 24 de ore de la data la care survine anularea.
Deși vom depune toate eforturile pentru a asigura că sunt respectate prețurile și descrierile produselor afișate în aplicații, ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă care se bazează pe informații inexacte. O comandă poate fi anulată chiar și după ce ați primit un mesaj care vă indică acceptarea comenzii. PERLA CARPATILOR S.R.L. își rezervă dreptul de a anula orice comandă, înainte de sau după acceptare, și vă vom notifica imediat cu privire la oricare asemenea anulare. Nu vi se vor factura comenzile anulate în conformitate cu prezenta clauză. Oricare plată efectuată înainte de anularea unei comenzi de către PERLA CARPATILOR S.R.L. va fi rambursată, de regulă utilizând aceeași metodă pe care ați utilizat-o pentru plata comenzii dumneavoastră.
Nu aveți dreptul să retrageți comanda dumneavoastră plasată pe site, dacă și atunci când aceasta vizează livrarea de bunuri, care: (a) sunt pasibile de deteriorare sau expiră rapid, sau (b) sunt făcute la specificațiile consumatorului sau personalizate. PERLA CARPATILOR S.R.L., la libera sa alegere, va stabili dacă o comandă se încadrează în oricare dintre cele două situații menționate mai sus.
Cumparatorul are obligația de a verifica comanda primită în prezența curierului. Orice reclamație ulterioară referitoare la neconformitatea comenzii nu va putea fi luată în considerare în cazul plăților la livrare. În cazul plăților online, sub rezerva de a nu fi luată în considerare, orice reclamație referitoare la neconformitatea comenzii trebuie facută în maxim 2 ore de la primirea comenzii.
Produsele achiziționate nu pot fi returnate.

Forță majoră

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Legea aplicabilă

Prezentul contract este supus legii Române. Eventualele litigii apărute între Carul din stele și utilizatori/clienți/cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești Române competente.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru desfasurarea activitatilor sale, Caruldinstele.ro prelucreaza date cu caracter personal ale anumitor categorii de persoane fizice. Acestea pot include date cu caracter personal ale utilizatorilor acestui Site sau ale colaboratorilor/partenerilor contractuali ai Caruldinstele.ro.

Datele cu caracter personal se refera la informatiile referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, si anume, informatii despre o persoana a carei identitate este fie clara in mod evident, sau poate fi, cel putin, stabilita prin obtinerea unor informatii suplimentare.

In cazul in care datele despre o astfel de persoana sunt prelucrate, aceasta persoana este denumita „persoana vizata” in intelesul legislatiei din domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

In conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (“GDPR”), datele prelucrate de Caruldinstele.ro prin intermediul Site-ului putand fi folosite in scopuri precum:

Desfasurarea operatiunilor de recrutare de personal;
Administrarea si mentenanta acestui Site;
Solutionarea cererilor, a intrebarilor sau a reclamatiilor dumneavoastra;
Comunicarea cu partenerii contractuali si oricare colaboratori (indiferent daca aceasta se face punctual sau in baza unui contract);
In urma introducerii datelor cu caracter personal ale dumneavoastra in una dintre sectiunile Site-ului, va exprimati acordul expres si neechivoc pentru ca detinatorul Site-ului sa poata folosi aceste date in scopul pentru care ati furnizat datele.

Prin utilizarea de catre dumneavoastra a Siteului pot fi colectate urmatoarele categorii de date cu caracter personal: nume si prenume, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numar de telefon, IP, ora vizitei Site-ului, locul de unde s-a accesat Site-ul.

Caruldinstele.ro foloseste cookieuri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor utilizatorilor acestui site. Spre exemplu, foloseste cookieuri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele dvs. anterioare.

Site-ul folosește două tipuri de fișiere Cookie, din punctul de vedere al duratei de valabilitate: per sesiune și fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fișiere temporare care se instalează în terminalul unui utilizator în timpul vizitei pe website-ul și până la închiderea sesiunii sau a browser-ului folosit. Cookie-urile fixe sunt instalate de catre aplicatii terte de monitorizare cum ar fi Google, Facebook, cu acordul utilizatorului, si rămân în terminalul utilizat pentru o perioadă de timp mai mare, în funcție de parametrii acestora sau până când sunt șterse manual de catre utilizator sau prin resetarea browserelor sau device-urilor folosite pentru accesarea site-ului. Site-ul nu este raspunzator de cookie-urile fixe instalate de browsere sau aplicatii terte accesate de catre utilizatorii site-ului.

De asemenea, site-ul folosete doua tipuri de cookie-uri, din punctul de vedere al obiectivelor de utilizare: de functionare si de promovare (marketing). Utilizatorul are dreptul de a nu accepta utilizarea cookie-urilor de promovare, caz in care datele acestuia vor fi anonimizate dar poate continua navigarea. In situatia in care utilizatorul nu accepta folosirea cookie-urilor ce asigura functionarea site-ului, acesta este posibil sa fie redirectionat de pe site, neputand accesa continutul sau sa aiba probleme de accesare a continutului pentru care site-ul nu poate fi facut in niciun fel raspunzator.

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor si ulterior pe durata termenului de prescriptie aplicabil. Dupa incheierea perioadei de stocare, datele cu caracter personal vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime in masura in care va fi necesara utilizarea acestora in scopuri de cercetare stiintifica sau statistica.

Retineti faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

Unul dintre temeiurile de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal poate fi reprezentat de consimtamantul dumneavoastra. In aceasta situatie, Caruldinstele.ro trebuie sa fie in masura sa demonstreze ca dumneavoastra v-ati dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor personale. In acest sens, inainte de acordarea consimtamantului, Caruldinstele.ro va informeaza cu privire la acest lucru. Dumneavoastra aveti dreptul sa va retrageti in orice moment consimtamantul, cu precizarea ca aceasta nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Datele cu caracter personal ale minorilor (cum ar fi: numele si prenumele, parola, adresa, numarul de telefon, unitatea de invatamant, alte date cu caracter personal ale acestora, datele cu caracter personal ale membrilor de familie nu vor fi prelucrate de catre Caruldinstele.ro, fara acordul prealabil al parintilor/reprezentantilor legali ai acestora.

Drepturile dumneavoastra cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, astfel cum sunt prevazute in GDPR, sunt urmatoarele: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea datelor, dreptul la stergerea datelor, dreptul la restrictionarea datelor, dreptul de a fi notificat cu privire la rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa autoritatii competente in domeniul protectiei datelor cu caracter personal si instantelor de judecata competente.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia Responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal, la adresa de email dpo@Caruldinstele.ro. In cerere se va preciza daca se doreste ca informatiile sa fie comunicate la o anumita adresa (chiar si adresa de e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea in mod personal.

Va rugam sa retineti ca:

Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista excepții, de aceea fiecare cerere primita va fi analizata astfel incat sa decidem daca este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, va vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa va vom informa asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere si de a te adresa justitiei.
Vom incerca sa raspundem solicitarii dumneavoastra in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in conditiile legii, in functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a va identifica intr-un termen util.
Daca depunem toate eforturile si nu reusim sa va identificăm, iar dumneavoastra nu ne furnizati informatii suplimentare pentru a putea sa va identificam, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.